Το Φυσικό μας Κατάστημα

Στο κέντρο της Γλυφάδας, εκεί που η A.Παπανδρέου συναντά την Μεταξά, βρίσκεται το κατάστημα Blu Mare, με πολυετή παρουσία και εμπειρία στον χώρο του κοσμήματος και των αξεσουάρ, που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης της σύγχρονης γυναίκας κάθε ηλικίας ενισχύοντας παράλληλα τη φυσική της ομορφιά.

Το BluMare.gr|BlueShop αποτελεί την διαδικτυακή έκδοση του καταστήματος Blu Mare. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα BluMare.gr|BlueShop , όπως και στο αντίστοιχο φυσικό μας κατάστημα, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα επιλογών για τις καθημερινές αλλά και τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές! Ανακαλύψτε όλα τα κοσμήματα, μπιζού, ρολόγια και αξεσουάρ, επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν και κάντε τις καλύτερες αγορές για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από την άνεση του διαδικτύου, όπου κι αν βρίσκεστε, με ένα πολύ λειτουργικό, εύχρηστο και ασφαλές περιβάλλον που προσφέρει το BluMare.gr|BlueShop !

Blu Mare ή BluMare.gr|BlueShop… όποιο δρόμο κι αν επιλέξετε, είτε τον “φυσικό είτε τον “διαδικτυακό” να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας μόνο ξεχωριστές προτάσεις, καλόγουστα σχέδια, εξαιρετική ποιότητα, και φυσικά ιδιαίτερα προνομιακές τιμές!!!

Φυσικό Κατάστημα: Blu Mare – Ανδρέα Παπανδρέου 11 & Μεταξά, 16675 Γλυφάδα

Ηλεκτρονικό Κατάστημα: BluMare.gr|BlueShophttps://BluMare.gr

Τηλ: 210-898 5917

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/BluMare.Glyfada

Instagram: https://www.instagram.com/blumare.glyfada