Τρόποι Πληρωμής

Μία παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα BluMare.gr|BlueShop μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας όλες τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες (MASTERCARD, VISA, MAESTRO, AMEX, DINERS, κλπ) χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω υπηρεσιών χρέωσης πιστωτικών / χρεωστικών καρτών:

a) Stripe. Η πρώτη στον κόσμο Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών για πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες.

b) VivaWallet. Η μεγαλύτερη ελληνική υπηρεσία χρέωσης πιστωτικών καρτών.

c) PayPal. Η πλέον αναγνωρισμένη διεθνής υπηρεσία ασφαλών πληρωμών στο διαδίκτυο.

Όλα τα συστήματα χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και κρυπτογράφησης και οι συναλλαγές σας μέσω αυτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Bonus Point! Έχετε προσωπικό λογαριασμό σε μία από τις παραπάνω υπηρεσίες; Τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χρεώνοντας τον λογαριασμό σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία κάρτα.

TBIBANK – ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Αγοράστε τώρα και Πληρώστε αργότερα μέσω της TBI Bank, χωρίς κάρτα και με όλη τη διαδικασία να γίνεται on-line.

– Για Αγορές από 20€ έως 200€ απολαμβάνετε 4 ΆΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (0% επιτόκιο) χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
– Για Αγορές από 200€ έως 10000€ λαμβάνετε 3-60 ΕΝΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ με επιτόκιο που καθορίζεται τη στιγμή της Αίτησης on-line.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με Αντικαταβολή, παραδίδοντας το αντίτιμο της αξίας της, στον courier που θα σας την παραδώσει. Πλέον να γνωρίζετε ότι υπάρχει η δυνατότητα από την συνεργαζόμενη εταιρία Courier να πληρώνετε και με κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας. Η υπηρεσία της Αντικαταβολής είναι διαθέσιμη προς κάθε προορισμό εντός της ελληνικής επικράτειας.
Σημ: Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ δεν είναι δυνατή στην περίπτωση αποστολής με Box Now Θυρίδα.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Αν δεν θέλετε να πληρώσετε με Κάρτα ή με Αντικαταβολή υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής του συνολικού ποσού της παραγγελίας μέσω απευθείας τραπεζικής κατάθεσης, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ

IBAN: GR7301720810005081036712366

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε να γίνει η κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς με ΕΜΒΑΣΜΑ από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, θα χρεωθείτε με όλα τα αντίστοιχα τραπεζικά έξοδα.

Προχωρήστε κανονικά στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, καταθέστε το τελικό ποσό στον λογαριασμό μας και στείλτε μας το αποδεικτικό στο email: [email protected] για να σας αποσταλούν άμεσα τα προϊόντα.

Η παραγγελία θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την εμφάνιση των χρημάτων στο λογαριασμό της εταιρίας.

ΜΕΤΡΗΤΑ / ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Και φυσικά μπορείτε πάντα να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα στο Φυσικό μας Κατάστημα εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο για την παραλαβή της παραγγελίας σας.