Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΕΛΛΑΔΑ

Η αποστολή των προϊόντων στην Ελλάδα γίνεται με τους εξής τρόπους:

α) COURIER: Σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας μέσω μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier (ΕΛΤΑ Courier). Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες αξίας 39€ και άνω. Για παραγγελίες κάτω των 39€, τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για βάρος αποστολής έως και 2 κιλά(Kg) και αυξάνονται με 1€ για κάθε επιπλέον κιλό(Kg).

β) Box Now Θυρίδα: Παραλαμβάνεται την παραγγελία σας από την κοντινότερη Box Now Θυρίδα από την Διεύθυνση Αποστολής που μας έχετε δηλώσει στα στοιχεία της Παραγγελίας. Η επιλογή της Θυρίδας γίνεται αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας ώστε να βρούμε μαζί τη Θυρίδα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες αξίας 39€ και άνω. Για παραγγελίες κάτω των 39€, τα έξοδα αποστολής είναι 2,5€ για βάρος αποστολής έως και 2 κιλά(Kg) και αυξάνονται με 1€ για κάθε επιπλέον κιλό(Kg).


ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η Αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις Αγορές ανεξαρτήτως ποσού. Να σημειωθεί ότι η πληρωμή με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ μπορεί να γίνει και με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας στον Courier τη στιγμή της παράδοσης, ενώ είναι διαθέσιμη προς κάθε προορισμό εντός της ελληνικής επικράτειας.
Σημ: Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ δεν είναι δυνατή στην περίπτωση αποστολής με Box Now Θυρίδα.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για την Ηπειρωτική Ελλάδα, ο χρόνος παράδοσης είναι κατά βάση 1 εργάσιμη μέρα (δεν παραδίδουμε Σάββατο, Κυριακή ή/και αργίες), ενώ για τη Νησιωτική Ελλάδα, 1 ή 2 εργάσιμες. Εξαίρεση αποτελούν οι δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές για τις οποίες ο χρόνος παράδοσης είναι 3 έως 4 εργάσιμες μέρες.

Επισήμανση: Η Εταιρία μας δεν είναι υπεύθυνη για πιθανές καθυστερήσεις πέρα από τους φυσιολογικούς χρόνους παράδοσης που έχουν να κάνουν με το επιπλέον μεταφορικό φορτίο των εταιριών Courier λόγω έκτακτων συνθηκών.